Mieleinen Original Mieleinen Mansikka Mieleinen Mustikka
%
%
%
mieleinen-mobiili-maski

Mikä sinulle on Mieleisin?

Valitse oma suosikkisi

Kolme makua – Original, Mansikka ja Mustikka? Valitse suosikkisi ja osallistu kisaan. Arvomme joka kuukausi kaikkien osallistuneiden kesken 10 kpl Mieleinen-palkintoja, jotka pitävät sisällään koko herkullisen trion. Kisa on voimassa 1.11.2019 asti.

Kuukausipalkinnot

10 kpl Mieleinen-tuotepalkintoja

Arvontapäivät

2.9.2019    1.10.2019    1.11.2019

Säännöt

Järjestäjä

Hunajayhtymä Oy, Kojonperäntie 13, 32250 Kojonkulma

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osoitteessa: www.mieleinen.fi valitsemalla oma Mieleinen-suosikki ja täyttämällä sekä lähettämällä yhteystiedot kisalomakkeella. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kilpailu on voimassa 1.11.2019 asti. Kilpailuun eivät voi osallistua Hunajayhtymä Oy:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

Palkinnot

Arvomme joka kuukausi kaikkien osallistuneiden kesken 10 kpl Mieleinen-palkintoja, jotka pitävät sisällään koko herkullisen trion: Mieleinen Original, Mieleinen Mustikka ja Mieleinen Mansikka. Yhteensä arvomme siis 30 kpl palkintoja.

Arvontapäivät: 2.9.2019, 1.10.2019 ja 1.11.2019.

Arvonnan suorittaa Hunajayhtymän edustaja tai sen yhteistyökumppani. Kisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös verkossa. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus.

Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

Palkinnot toimitetaan voittajien kisalomakkeella ilmoittamiin osoitteisiin parin viikon kuluessa arvonnasta. Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Mieleinen-kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajan nimen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.